MAAKT SAMENKOMEN MAKKELIJK

Ken je dat? Je wilt je familie of vrienden graag vaker zien, maar wilt niet per se met de organisatorische zaken opgescheept zitten. Omdat je zo druk aan het regelen bent, mis je vaak een groot deel van de gezelligheid. En dat is zonde.

Bij het organiseren van een groepsbijeenkomst komt vaak veel kijken. Denk aan mensen uitnodigen, to do lijstjes maken, taken verdelen, boodschappen doen, een locatie vinden, en dan nog niet te denken aan de financiële kant van bonnetjes verzamelen en kosten verdelen.

NIET MEER ALLEEN

Met Movely ben jij niet meer degene die alles moet regelen! Door de super slimme app, wordt de organisatie verdeeld over iedereen die je uitnodigd. Samen verzamel je ideeën, vul je de boodschappenlijst aan en zorgt Movely ervoor dat iedereen een taak op zich neemt. En stel je voor dat echt alles maar op één plek hoeft: geen losse groepsapps, social media groepen en communicatie die langs elkaar heen loopt.

Dé plek waar je evenementen en samenkomsten kan organiseren. Voor groepen van zes tot ongeveer vijftig personen. Niet alleen de familiedag, maar ook een vrijgezellenfeestje, een barbecue in het park, of een danssessie met mensen uit de buurt.

JOIN THE PARTY

Kan jij niet wachten om samen jouw volgende evenement te organiseren? Of om aan te haken bij die barbecue bij jou om de hoek? Wij ook niet. Eind juli lanceren we onze nieuwe Movely app bèta versie. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkeling en lancering.

MOVELY AGENDA

Op zoek naar gezelligheid? Alle openbare initiatieven in jouw omgeving vind je hier. Natuurlijk staan hier ook jouw privé evenementen.

JOUW ASSISTENT

Movely is jouw persoonlijke assistent in het organiseren van evenementen en bijeenkomsten. Alles wat je nodig hebt, vind je hier.

DEALS

Ben jij een van de eerste gebruikers? Profiteer van exclusieve deals. Spaar voor punten met jouw inspanningen.

Join the #positivevibes

Dit is wat anderen over Movely zeggen:

“MEER DANSEN MET MOVELY”

Sinds een paar jaar dans ik bij Striktly. Zo kwam ik in aanraking met de Movely app. Geweldig dat je nu in één app een overzicht kan vinden van oefensessies in de buurt. Zeker in de zomer geniet ik de combinatie dansen, bbq’en en andere dansers beter leren kennen. Ook is het makkelijk om zelf een initiatief te starten en op die manier mensen met dezelfde hobby makkelijk bij elkaar te krijgen.

DENIS DIVERS

“MET MOVELY GENIET IK MEER”

Van mijn dochter hoorde ik van de Movely app en het klonk erg handig. Omdat het makkelijk was om van te voren alle taken te verdelen heb ik veel meer van de jaarlijkse familie BBQ kunnen genieten. Normaal was ik veel alleen aan het doen, maar nu kon iedereen zijn steentje bijdragen. Sinds ik de app heb zie ik ook andere leuke dingen in de buurt waarbij ik weleens aanhaak.

LIZET SUIJKER

“METEEN THUIS IN EEN NIEUWE STAD”

Ik ben net verhuisd naar Rotterdam en kende nog niet veel mensen hier. Ik ben een erg sociaal persoon en heb veel behoefte aan contact met anderen. Movely is de ideale manier om initiatieven in de buurt te vinden en zo nieuwe mensen te leren kennen. Zo ben ik al met een groepje een drankje wezen drinken in het park en heb ik vorige week op een kledingruil toffe items gescoord.

CHARISSA JOKHOE

SAMENWERKINGEN

SCHRIJF JE IN
VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF!

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste ontwikkelingen vanuit de Movely Community? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis de lancering niet.

Zoals met al onze diensten vinden wij het belangrijk om jouw privacy te waarborgen. Wij zullen daarom je gegevens nooit aan derden verstrekken, en zullen de informatie die je met ons deelt alleen gebruiken om je onze nieuwsbrief te sturen.