1.000 app downloads in de eerste maand

Cammy Breeveld Evenementorganisator Striktly en oprichter Movely
  • Nieuws
31 augustus 2021 2 minuten lezen

Whoehoee! Onze Movely app heeft in de eerste maand 1.000 downloads in de App Store en zijn er al meer dan 100 get-togethers georganiseerd. Een belangrijke mijlpaal voor een goede start. Dat mag gevierd worden! In dit artikel meer over de start én een toffe actie voor een feestje samen met jou.

Hoe het begon

Op maandag 26 juli, 2021 was daar de release van de eerste versie van de app. In de Google Play store en iOs voor Apple. De lancering was bewust nog niet met een grote knal. Bescheiden introduceerde we bij onze eerste cirkel de baby. Zo voelt het namelijk, nog kwetsbaar maar al ontwikkeld genoeg om op de wereld te komen. Nu, een maand later op 29 augustus om precies te zijn, maken al 1.007 personen gebruik van Movely!

Wat doet Movely?

Via Movely breng je meer tijd door met leuke mensen en regel je de bijeenkomst samen. Omdat wij geloven dat betekenisvolle relaties, offline, jouw leven mooier maken. We zien alleen dat dit veel makkelijker moet én kan! Zodra je samenwerkt is het makkelijker en ook veel leuker om iets te regelen. De verdieping begint dan niet pas op de bijeenkomst maar al ervoor.

Misschien ken je het wel, na een leuke bijeenkomst zeg je vol enthousiasme: dit moeten we vaker doen! Maar komt het er uiteindelijk niet van. Er is namelijk nog best een hoop gedoe om een groep leuke mensen bij elkaar te krijgen.

Movely lost dit op.

Meer dan honderd get-togethers

En Movely heeft dit nu al voor een gedeelte kunnen oplossen voor de eerste duizend mensen! In één maand tijd zijn er meer dan honderd samenkomsten gerealiseerd via Movely. Dat is gaaf! Zo er zijn besloten initiatieven geregeld en het merendeel openbare initiatieven.

Bij een openbaar initiatief haken mensen aan op gelijke interesse. Omdat wij, team Movely, enorm veel van de positieve salsa & bachata vibe houden, zie je duidelijk terug dat we hier zijn gestart met het delen van de app. Maar ondertussen komen er naast dansen ook andere leuke initiatieven online. Van ademhaling & ijsbad tot spelletjes avonden.

Reden voor een feestje!

Laat die knal nu dan maar komen! Want dit resultaat gaat samen met een fijn gevoel van trots. Trots deze gezonde groei te ervaren, dat Movely al een verschil maakt in zo een korte tijd. Dus geven we op onze manier een feestje: we regelen het samen!

Movely betaalt mee aan jouw feestje

Hoe kunnen we voor duizend man een feestje geven in deze tijd? Door het groter te maken dan ons, namelijk via jullie zelf. Plaats tussen 9 september en 9 oktober een initiatief in de agenda. Maak gezamenlijk jullie boodschappenlijst in de app aan en nodig Movely ook uit.

Wij strepen dan enkele boodschappen af, die krijg je van ons! Zet er gerust een taart op, 50 flesjes water voor na een wandeling of 10 kilo ijsklontjes voor het ijsbad 😉

Lees hier hoe je de boodschappen ontvangt en de voorwaarden van de actie.

Toekomst

Dit is pas het begin. Steun ons door een review te plaatsen in jouw App Store of door Movely te introduceren in jouw netwerk. Zo is het daarna ook makkelijker om ze bij elkaar te krijgen!

Dit zijn allemaal belangrijke bijdragen waardoor wij verder kunnen ontwikkelen. Als Start up en als oplossing voor jou om gemakkelijk leuke dingen te regelen!

Download de app

Heb je de app nog niet? Klik dan hier om hem direct te downloaden!

Cammy Breeveld van Striktly 8 artikelen

Cammy is de oprichter van Striktly Salsa & Bachata. Striktly is bekend om haar evenementen sinds 2015 in Rotterdam. Daarnaast is ze de oprichter van Movely, een start-up die het makkelijker wil maken voor groepen mensen om samen te komen.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  • Nieuws

SCHRIJF JE IN
VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF!

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste ontwikkelingen vanuit de Movely Community? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis de lancering niet.

Zoals met al onze diensten vinden wij het belangrijk om jouw privacy te waarborgen. Wij zullen daarom je gegevens nooit aan derden verstrekken, en zullen de informatie die je met ons deelt alleen gebruiken om je onze nieuwsbrief te sturen.