7 redenen om 30 Seconds Latin Style te spelen

Cammy Breeveld Evenementorganisator Striktly en oprichter Movely
  • 30 seconds
  • gamenight
  • latin
21 augustus 2020 3 minuten lezen

30 Seconds Latin Style. Het evenement dat voldoet aan alle Corona maatregelen waarbij je zonder te dansen toch interactie hebt met andere dansers in de positieve Latin Vibe! Dus hou je van Salsa, Bachata, Kizomba én 30 Seconds? Dan is deze avond onder de palmbomen bij de Palmentuin in Delfshaven voor jou en je vrienden.

Hen nog overtuigen? Met deze zeven redenen kan je het niet meer missen..

1.    Laatste kans
Na misschien wat regen in de ochtend, klaart het zaterdag na 15.00u op. Verder staat er een grauwe week op ons te wachten met veel regen. So enjoy now, soak up the sun!

2.    Ijsbreker
Je kan “gewoon” op een terrasje zitten, en in de juiste sfeer is dat al heel fijn, of je kan je echt weer even verbonden voelen met alle aanwezigen. Nu dan niet door te dansen maar door samen te lachen, elkaar aan te moedigen en het op te nemen tegen teams waardoor je een hele andere kant van iemand ziet.

3.    Spanning en sensatie
Van een voorronde naar de finale. Hoeveel rondes hou jij het vol? De voorronde is het langst zodat je ook echt lekker kunt spelen. Je speelt tegen verschillende teams en de finale wordt zo gespeeld dat iedereen kan meekijken.

4.    Latinstyle
Die moet je voorral ervaren.. om je een idee te geven: Als je onder de palmbomen zit, met Romeo Santos op de achtergrond en de BBQ geur..

5.    Winnen!
Hoe competitief ben jij? Met de eer op het spel en een heerlijke beloning in het vooruizicht zet je je beste beentje voor. Het winnende team wordt verwend met hapjes en drankjes.

6.     Historisch Delfshaven
Onder het mom, vakantie in eigen land: ken je deze mooie plek in Rotterdam al? Historisch Delfshaven is bespaard gebleven bij het bombardement in 1940. Het pop-up terras Palmentuin ligt verscholen onder een soort dijkje. Van te voren of later op de avond langs het water wandelen op deze mooie plek maakt de avond af alsof je echt even op een heel andere plek bent geweest.

7.     30 Seconds is hilarisch!
Voor ons een open deur.. maar mocht je het nog niet kennen. Probeer eens iets onder tijdsdruk iets te omschrijven, of te raden, er komen de nieuwste en grappigste combinaties uit! Op de avond zelf wordt het spel uitgelegd en je vindt de spelregels per tafel, er is een oefenronde voordat we écht starten. So don’t worry. We got you.

Bestel je tickets nu! Gratis voor Community+ members. Of check het Facebook event voor meer informatie.

Mogelijk gemaakt door Movely, Striktly, Mama Juana en de Palmentuin

Iets anders…Wat doe je aanstaande zaterdag? Wij hebben dé gezelligste #coronaproof avond in Caribische sferen gepland! 👉 30 Seconds | Latin Style TournamentOnder de palmen, in je strandstoel gewoon in Rotterdam. Team-up en speel mee! Gewoon komen hangen, BBQ'en en genieten van een koud (gember)biertje kan ook.. ☀🌴P.s. bij slecht weer gaan we naar binnen bij Dumbo Restaurant

Geplaatst door Striktly salsa en bachata op Donderdag 20 augustus 2020

 

Cammy Breeveld van Striktly 8 artikelen

Cammy is de oprichter van Striktly Salsa & Bachata. Striktly is bekend om haar evenementen sinds 2015 in Rotterdam. Daarnaast is ze de oprichter van Movely, een start-up die het makkelijker wil maken voor groepen mensen om samen te komen.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  • 30 seconds
  • gamenight
  • latin

SCHRIJF JE IN
VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF!

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste ontwikkelingen vanuit de Movely Community? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis de lancering niet.

Zoals met al onze diensten vinden wij het belangrijk om jouw privacy te waarborgen. Wij zullen daarom je gegevens nooit aan derden verstrekken, en zullen de informatie die je met ons deelt alleen gebruiken om je onze nieuwsbrief te sturen.