Connection Calendar – blijf in contact

Jemima van den Boogaart Stagiair bij Striktly
  • Evenement
  • Online
25 mei 2020 4 minuten lezen

Heb jij in deze tijd ook zo’n behoefte aan gezelligheid, contact, plezier, even ontspanning? Met alles wat er nu speelt, willen we graag met elkaar in contact blijven. Bij Striktly hebben we in samenwerking met Movely dé oplossing bedacht: de Connection Calendar. De Connection Calendar zijn online activiteiten om weer connectie te maken met elkaar. Leuke activiteiten waar je met elkaar kan lachen, praten en delen: dat is het doel.

Hoewel er (nog) niet gedanst mag worden in grote groepen, kunnen we gelukkig wel online socializen!

In de Connection Calendar wordt er één keer per week op de dinsdagavond om 20.00 uur, zoals jullie hem van Striktly kennen, een online activiteit georganiseerd. Dit is niet eenmalig, maar enkele weken achter elkaar. In de agenda kun je zien wat voor soort activiteit er die dinsdag zal plaatsvinden. De activiteiten zijn in 3 categorieën verdeeld:

  • Workshops door bekenden van Striktly 
  • Game nights
  • Inspirerende meetings

Welk type activiteit op dinsdag plaatsvindt zal per week variëren. Twee keer per maand zal er een workshop zijn, de andere twee dinsdagen zijn ingevuld met afwisselend een game-night en een inspirerende meeting. 

WAT HOUDEN DE ACTIVITEITEN IN?

Workshops

Je kan bijvoorbeeld een workshop volgen van één van je favoriete dj’s. Of wat dacht je van een bootcamp van je favoriete gastvrouw? Misschien ga je wel iets leren van hen waarvan je niet wist dat ze dat konden! Tijdens de workshops leer je hen beter kennen en laten ze iets persoonlijks zien waar ze goed in zijn. Na de workshop is er nog een kleine nabespreking om nog wat dingen kunnen delen of casual na te kunnen praten. 

De workshops duren maximaal 30 minuten, dus van 20:00 tot 20:30 en opvolgend een aftertalk van 20:30 tot 21:00. 

Game nights

Bij de game night spelen we, zoals de naam al zegt, (online) spelletjes. Het is laagdrempelig en het gaat om de gezelligheid die we daar samen hebben. Voor de spellen heb je als kandidaat geen voorbereiding nodig, op misschien een enkele keer pen en papier na. De spellen zijn online en worden geleid door een host. Elke game night spelen we andere spellen. De game night is één keer in de maand op een dinsdag van 20:00u – 21.30u.
De eerst volgende game night is op dinsdag 26 mei. Je kunt je aanmelden via Facebook

Inspirerende meetings

Bij de inspirerende meeting is er gelegenheid om positieve ideeën of verhalen te delen, om zo elkaar te inspireren. We bepalen het onderwerp van de meeting vooraf en we vragen twee sprekers die daar meer vanaf weten om wat over het onderwerp te delen, ongeveer 10 minuten per spreker. Hiernaast komen er vaste elementen in elke inspirerende meeting terug zoals highlights van jouw week, of we vragen jullie mening over een stelling. We hopen door het delen in deze inspirerende online meetings elkaar te motiveren en te inspireren. Dit vindt dus ook één keer per maand plaats op een dinsdag om 20:00u.

Hoe kan jij hieraan meedoen of helpen?

We staan altijd open voor ideeën dus als je die hebt deel ze graag met ons. Als je bijvoorbeeld ook een verborgen talent hebt, voel je dan vooral geroepen om ook een workshop te geven. Zorg dat je Striktly Salsa & Bachata volgt op Facebook, want hier kun je je inschrijven voor de activiteiten

Jemima van den Boogaart van Striktly 1 artikel

Jemima is student aan de opleiding evenementen medewerker en studeert af bij Striktly. Ze staat achter de missie van de organisatie en de mooie community die Striktly heeft opgebouwd. Met haar stage hoopt ze hier aan bij te dragen.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  • Evenement
  • Online

SCHRIJF JE IN
VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF!

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste ontwikkelingen vanuit de Movely Community? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis de lancering niet.

Zoals met al onze diensten vinden wij het belangrijk om jouw privacy te waarborgen. Wij zullen daarom je gegevens nooit aan derden verstrekken, en zullen de informatie die je met ons deelt alleen gebruiken om je onze nieuwsbrief te sturen.