Sluit je aan bij Movely, dé tool voor social get-togethers.

?  Download de Movely app gratis uit een van de appstores ?

Het enige wat je nog hoeft te doen is:

  • Download de app uit jouw app store;
  • Maak een account aan, en bevestig deze per mail.
  • Zoek een initiatief in de buurt en geniet

That’s it! Welkom bij Movely. Have fun!

Movely biedt alles wat je nodig hebt om samen een tof initiatief of gathering te organiseren. Écht alles. Een uitje plannen met familie, salsa oefenen in het park, een kledingruil met mensen uit de buurt, het kan allemaal. En het mooiste is, je organiseert het samen, niet één persoon die verantwoordelijk is voor de organisatie. Want zeg nou zelf, organiseren is niet het leukste van samenkomen. Klinkt goed toch?

Dus, ben jij op zoek naar iets leuks om te doen in de buurt? Of heb jij binnenkort een groepsuitje op de planning staan, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? Download Movely en ervaar hoe makkelijk samenkomen kan zijn.

Op dit moment is de eerste versie beschikbaar van de app, zodat je niet hoeft te wachten tot het perfect is om elkaar te kunnen ontmoeten.

SCHRIJF JE IN
VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF!

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste ontwikkelingen vanuit de Movely Community? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis de lancering niet.

Zoals met al onze diensten vinden wij het belangrijk om jouw privacy te waarborgen. Wij zullen daarom je gegevens nooit aan derden verstrekken, en zullen de informatie die je met ons deelt alleen gebruiken om je onze nieuwsbrief te sturen.