Gratis boodschappen cadeau van Movely!

Cammy Breeveld Evenementorganisator Striktly en oprichter Movely
 • Spelregels
31 augustus 2021 4 minuten lezen

We vieren de eerste maand live met maar liefst duizend downloads! Daarom trakteren we jou op een feestje. Lees in dit artikel hoe je gratis boodschappen krijgt voor jouw initiatief.

Waarom trakteert Movely?

We zijn pas een maand live en de app wordt al door meer dan duizend mensen gebruikt. Dat is toch tof! Hoe we zijn gestart en meer over deze mijlpaal lees je in dit artikel.

Gratis boodschappen?

Ja! Oorspronkelijk wilden we eerst zelf een feestje voor geven met hapjes, drankjes, alles erop en eraan. Maar daarmee zijn er gelijk obstakels; jullie zitten door het hele land. We kunnen nog steeds maar een maximaal aantal mensen uitnodigen met de huidige Covid19 maatregelen en iedereen houdt immers van iets anders.

Dus doen we waar de app voor bedoeld is, we regelen het samen! Zo kun je zelf jouw plaats, datum én activiteit bepalen. En die hapjes en drankjes zijn nog steeds van ons. ?

Of de ijsblokjes.. marshmallows.. bbq vlees.. Letterlijk dus waar jij zin in hebt en wat er bij jouw initiatief past.

Hoe krijg ik deze gratis boodschappen?

Heel simpel, je doet wat je altijd doet (of gaat doen) in Movely: je maakt een initiatief aan naar jouw zin. Daarvoor nodig je de juiste mensen uit. Is dit een groep vrienden? Of zijn dit medecursisten van jouw favoriete hobby? Misschien zelfs onbekenden via het prikbord van jouw studentenvereniging. Kortom, de mensen met wie jij dit initiatief graag wilt ondernemen.

Samen met de andere deelnemers stem je in de chat af. En maak je samen de lijst met benodigdheden. Uit die lijst strepen wij de boodschappen* af, die krijg je van ons.*lees hieronder de voorwaarden voor meer informatie over welke boodschappen en de hoeveelheid.

Dus wat moet ik precies doen?

 1. Open/download de Movely App
 2. Maak een initiatief aan, bijvoorbeeld:
  1. Salsa dansen & bbq in het park
  2. Euromastpark
  3. 21 september van 18.00u tot 22.00u
  4. Geef je initiatief een omschrijving:Voorbeeld:”Hou je ook zo van mambo? Salsa on2? We verzamelen met een groep van minimaal 12 mensen bij mooi weer in het Euromastpark. We starten met een vegetarische bbq, tegelijkertijd zetten we de muziek aan om in de sfeer te komen en dansen we tot in de late uurtjes. Na het klikken op deelnemen heb je toegang tot de chat, daar kunnen we de invulling van de avond samen verder regelen.”Tip: wees specifiek in je omschrijving. In dit voorbeeld spreekt het mogelijk salsa on2 dansende vegetariers aan, op die manier komen gemakkelijker onbekende mensen bij elkaar met een gelijke interesse. Dit zorgt voor duidelijkheid en daarmee een leuke sfeer!
 3. Nodig mensen uit voor jouw initiatief
 4. Nodig Movely uit voor jouw initiatief via WhatsApp, gemakkelijk via de button rechts onder op de website, in de app of even kopieren: 0657802816
 5. Maak gezamenlijk de lijst met benodigdheden
 6. Movely streept de boodschappen door die je van ons cadeau krijgt
 7. Haal jouw boodschappen op bij een aangewezen pick-up point bij jou in de buurt (heel NL)

En dan nu genieten van het goede gezelschap!

Actie voorwaarden

Deze actie is geldig:

 • Voor initiatieven die tussen 9-9-2021 en 9-10-2021 plaatsvinden via de Movely app;
 • voor initiatieven in Nederland;
 • voor zowel besloten als openbare initiatieven;
 • wanneer het “samen wordt geregeld”*
 • wanneer er minimaal 6 deelnemers aangemeld staan op de deelnemerslijst, exclusief Movely;
 • wanneer Movely de uitnodiging heeft ontvangen en daardoor toegang heeft tot de chat en lijst.

De waarde van de boodschappen die Movely cadeau geeft varieert van €10,- tot €50,- dit is naar inzicht van Movely en wordt op de volgende manier beoordeeld:

 • Het aantal werkelijk aangemelde deelnemers op de deelnemerslijst, drie dagen voorafgaand het initiatief. Een initiatief met 30 deelnemers heeft meer boodschappen nodig, waardoor hier een hoger bedrag aan boodschappen in verhouding staat;
 • Movely verstrekt geen sterke drank;
 • Movely geeft geen gebruiksvoorwerpen cadeau, zoals bijvoorbeel een muziekbox, bbq, stoelen etc.

*Movely draait om het samen regelen, in kleinere groepen bij elkaar komen zonder dat één persoon alles op zich neemt. Dat betekent dat de initiatiefnemer niet meer doet dan de rest van de deelnemers. Zodra traditioneel één of enkele personen alles regelen, geld deze actie helaas niet. Vermelden van georganiseerde feesten is toegestaan in de app, maar niet het doel van Movely. Samen naar een georganiseerd evenement toe gaan kan wel, dan ontvang je bijvoorbeeld de boodschappen voor de pre-party. 

Veel gestelde vragen

Hoe weten we wat we precies van Movely cadeau krijgen?
Omdat Movely een deelnemer is van het initiatief, doen we letterlijk mee. In de chat, in de lijst. Uiteraard wel op de achtergrond. We strepen de items die je van ons krijgt af van de lijst. Deze lijst maken jullie met elkaar, zoals je thuis ook een boodschappenlijst maakt. Wij plaatsen onze naam erachter en strepen het item door.

Hoe komen de boodschappen bij ons initiatief?
Via de chat houden we contact. Bij het ene initiatief geven we een pick-up point door en bij een ander initiatief kan het worden bezorgd. Dit hangt geheel van de hoeveelheid en soort producten af en wordt bepaald door Movely. In de chat kunnen jullie vervolgens afstemmen wie het ophaalt.

Wat als ons initiatief niet door kan gaan, bijvoorbeeld door slecht weer?
De boodschappen kun je alsnog ophalen wanneer er duidelijk via de chat wordt gecommuniceerd, afgestemd en er indien mogelijk een alternatief wordt gepland. Zoals een andere datum, ook als deze dan buiten 9-10-21 valt. Indien er door de starter eenzijdig, zelfstandig wordt besloten dat het niet door gaat, worden de boodschappen geannuleerd.

Cammy Breeveld van Striktly 8 artikelen

Cammy is de oprichter van Striktly Salsa & Bachata. Striktly is bekend om haar evenementen sinds 2015 in Rotterdam. Daarnaast is ze de oprichter van Movely, een start-up die het makkelijker wil maken voor groepen mensen om samen te komen.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

 • Spelregels

SCHRIJF JE IN
VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF!

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste ontwikkelingen vanuit de Movely Community? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis de lancering niet.

Zoals met al onze diensten vinden wij het belangrijk om jouw privacy te waarborgen. Wij zullen daarom je gegevens nooit aan derden verstrekken, en zullen de informatie die je met ons deelt alleen gebruiken om je onze nieuwsbrief te sturen.