Om Movely hét community building platform te laten worden, hebben we natuurlijk mankrachten nodig.
Gelukkig hebben wij een geweldig team met Movely Heroes tot onze beschikking die hun skills inzetten om Movely te helpen groeien.
We stellen ze graag aan je voor.

 

Maak kennis met ons team vol Movely Heroes:

Cammy – La Capitána

Oprichtster en genie achter Movely. Al 7 jaar in de dansscene, eigenaar van o.a. Striktly, verslindt boeken over bedrijfsstrategie en persoonlijke groei en weet altijd de weg.

Cammy is onze fulltime visionair en head of happiness. Ze is het levende kompas van Movely. Zij weet waar we heen gaan, wat daarvoor nodig is en weet daar precies de juiste mensen voor aan te sturen.

Nieuwsgierig geworden wie deze powerwoman aan het hoofd van Movely is? Check het interview

Gian – De Businessman

Verfijnd Rotterdammer, groot Feyenoord fan en een grote interesse in vastgoed.

Gian is de perfecte co-owner van Movely. Met zijn kritische blik en gevoel voor cijfers zorgt hij ervoor zorgt dat bij alles wat we dromen, er ook een goed uitvoerbaar plan van komt. Zodat we een gezond bedrijf blijven.

Chantal – De Connector

Een sprankeling in haar ogen als ze over dansen praat, al 17 jaar in de salsa scene, gezellig familiemens én community expert.

Chantal is onze grote verbindende factor. Zij zorgt ervoor dat de community een veilige warme gezellige plek is waar iedereen zich op zijn en haar gemak voelt.

Benieuwd naar haar dans historie en wat ze nog meer doet?

Mike – De Motivator

Waar mogelijk deelt Mike zijn skills. Op het gebied van zijn werk, maar ook op het gebied van dans in de lessen die hij geeft. Waar hij kijkt ziet hij mogelijkheden om mensen te motiveren. En niet alleen met zijn enthousiaste en warme persoonlijkheid.

Mike helpt ons om het beste uit de community te halen door de leden te motiveren met behulp van gamification in onder andere de app.

Benieuwd naar Mike zijn drijfveren en wat hij nog meer doet?

Hiske – De Spotlight

Instagram-story tijger, blogger, al ruim 13 jaar in de salsa scene, maar danst nu nog maar af en toe. Om nog in contact te blijven met de vibes uit de scene zet ze zich in voor Movely.

Hiske is onze verhalenverteller die ervoor zorgt dat Movely zichtbaar is online. Ze vangt mooie verhalen uit de salsa scene én uit het bedrijf Movely en geeft die een podium. Zo heeft ze de interviews met onze teamleden geschreven, waaronder een interview met haarzelf. Inceptionnnn.

Donallwey – De Boomerang

Al eerder bij Striktly stage gelopen, en kon de vibe niet weerstaan. Dus nu terug bij ons als afstudeerstagiair!

Onze externe hulptroepen

SCHRIJF JE IN
VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF!

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste ontwikkelingen vanuit de Movely Community? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis de lancering niet.

Zoals met al onze diensten vinden wij het belangrijk om jouw privacy te waarborgen. Wij zullen daarom je gegevens nooit aan derden verstrekken, en zullen de informatie die je met ons deelt alleen gebruiken om je onze nieuwsbrief te sturen.