MOVELY BRENGT MENSEN SAMEN

Meer dan ooit zien we de behoefte naar sociaal contact en verbinding bij mensen. We begonnen te denken aan manieren om mensen samen te brengen. We ondervonden dat mensen graag hun familie en vrienden vaker willen zien, maar dat alles wat komt kijken bij het organiseren van zo’n bijeenkomst er vaak voor zorgt dat het niet gebeurd. Met Movely willen we die drempel wegnemen. Onze alles-in-één community building app helpt het organiseren van initiatieven makkelijk te maken. En nog belangrijker, het is niet meer de verantwoordelijkheid van één persoon. Samen met de deelnemers maak je jouw evenement tot een succes. Movely maakt samenkomen makkelijk, leuk en weinig moeite.

Toen wij Movely opstartte was dat met hele duidelijke redenen: wij willen de positieve vibes die we ervaren in de salsa- & bachatascene verspreiden én uitbreiden. In de community merkten we dat mensen een plek misten waar ze alles konden vinden. Evenementen in de buurt, maar ook een plek om oefensessies te organiseren. Na een succesvolle test run in de zomer met meer dan 500 actieve leden, zagen we in dat de rest van de wereld dit ook nodig heeft.

Onze app in terug in ontwikkeling en mensen beginnen het al te missen. Gelukkig hoeven ze niet lang meer te wachten, want op eind juli lanceren wij de nieuwe Movely app bèta versie. Ons ultieme doel is dat Movely dé app wordt waar je niet meer zonder kan. Je kan Movely gebruiken om privé evenementen te organiseren, maar ook initiatieven in de buurt te vinden waar je voorheen geen toegang tot had. Onderzoek toont aan dat sociaal contact en verbindingen mensen blijer maakt. Movely wordt het platform dat jouw leven beter en leuker maakt.

#positivevibes

Kern van Movely

Movely staat voor ‘meaningful connections’. Movely is innovatief, optimistisch en verbindend.

Of dat nou het bieden van een platform voor connectie is, het uitbreiden van kennis met behulp van tips,  of een mooi systeem waar je met jouw inspanningen voor kortingen kunt sparen. We got you covered. Dit betekent ook dat Movely continu in beweging is. En alle Movely leden dragen daaraan bij: de leden vormen het hart van de community.

Er is voor iedereen plek bij Movely. De kernwaarden waar Movely voor staat zijn namelijk niet alleen positiviteit, maar ook gelijkwaardigheid en diversiteit. Iedereen is welkom

Samen hopen wij met Movely als community de positieve vibes te kunnen verspreiden.

Doe je mee? #spreadpositivevibes

Eind juli lanceren wij de eerste versie van onze nieuwe Movely app! Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

SCHRIJF JE IN
VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF!

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste ontwikkelingen vanuit de Movely Community? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis de lancering niet.

Zoals met al onze diensten vinden wij het belangrijk om jouw privacy te waarborgen. Wij zullen daarom je gegevens nooit aan derden verstrekken, en zullen de informatie die je met ons deelt alleen gebruiken om je onze nieuwsbrief te sturen.