Community+ Membership

Er zijn twee soorten betaald lidmaatschap: het supporter en het booster lidmaatschap.
Het lidmaatschap sluit je af voor een jaar, en is daarna maandelijks opzegbaar.

Betalingen

Bij het afsluiten van het lidmaatschap sluit je een automatische incasso af.
Afhankelijk van het type betaling (maandelijks/jaarlijks) wordt daarmee automatisch het bedrag afgeschreven.
In je account overzicht kun je de status van je betaling en de datum van de eerstvolgende afschrijving zien.

Opzeggen

Om je abonnement op te zeggen kun je inloggen in je profiel bij jouw account.  Daar kun je in je account overzicht je lopende lidmaatschap zien, en annuleren. Elk abonnement heeft een minimale looptijd van één jaar. Daarna geldt een opzegtermijn van 1 maand, ook als je het lidmaatschap jaarlijks betaalt.
Je kunt in je account ook eerder je lidmaatschap opzeggen, je behoudt dan je lidmaatschap voordelen tot het einde van je lidmaatschap.

Na het opzeggen verval je automatisch terug als ‘fan-lid’ en je behoud daarmee toegang tot de app en de algemene functionaliteiten.

Kom je er niet uit? Stuur dan een mail met je gegevens naar support@movely.nl en jouw wens om je lidmaatschap te beëindigen, dan nemen we contact met je op en maken we dit in orde.

SCHRIJF JE IN
VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF!

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste ontwikkelingen vanuit de Movely Community? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis de lancering niet.

Zoals met al onze diensten vinden wij het belangrijk om jouw privacy te waarborgen. Wij zullen daarom je gegevens nooit aan derden verstrekken, en zullen de informatie die je met ons deelt alleen gebruiken om je onze nieuwsbrief te sturen.